24 Haziran 2013 Pazartesi

ŞAKA GİBİ BİR WIMBLEDON DAHA! - RAFA-



Gerçekten şaka gibi..

Nadal'ın 7 ay ara vermeden önceki son maçı olan Rosol mağlubiyeti akıllarda. google'a Nadal yazınca Rosol resimleri çıkıyor hala..Bu yıl da müthiş geri dönüşten sonra 'Wimbledon'da finale çıksa direkt 2. oluyor oh oh kaybedecek puanı yok' derken ŞOK! ilk turda dünya 135. Darcis'e 7-5/7-5/6-4'lük 3 sette elendi!






Kurasının zorluğundan, Djokovic'in bir tarafa, Murray-Federer-Nadal'ın bir tarafa düştüğünden bahsederken lafları ağzımıza tıkayıp ilk turdan elendi.

Seneye de Darcis resimleri arasından Rafa görsellerine ulaşmaya didiniriz artık!

Sağolsun her sene adını duyuramamış bir tenisçiyi kafamıza kazıyor.

İstatistiksel zımbırtıyı duygusal olarak kaldırabilecek durumda olanlara: Nadal ilk kez bir grand slam'e ilk turda veda ediyor. Bu alanda Björn Borg'la birlikte 2 isimdi. Borg artık tek. Bu adamın da değişik bir laneti var. Rekorları egale edilebilir ama kırmak çok zor. BORG LANETİ!

Diziyle ilgili gelen sorulara 'dizim hakkında konuşursam bahane üretmiş olurum.' diyerek rakibinin başarısını gölgelemekten de kaçınmış bizim tevazu abidemiz.

Maç sonu imza dağıtmış, Darcis'le beraber falan... İşte bunları gördükçe daha da kahroluyorum!


Umarım 2 yıllık Wimbledon kabusu seneye sona erer.







"Sometimes you play well and have the chance to win," ... "and sometimes you play worse and lose. That's all. At the end, it's not a tragedy, it's the sport.''


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder